Pagini

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Persoanele cu DIABET ZAHARAT beneficiaza GRATUIT de consultatii si retete si in sistemul privat!

Diabet zaharat gratuit Cluj - Centre de Diabet Cluj-Napoca


Persoanele cu diabet zaharat, sau cu suspiciune de diabet zaharat, se pot adresa atat sistemului de stat (Centrul de Diabet, Cluj-Napoca, str. Clinicilor nr. 2-4), cat si sistemului privat. In 2012 functioneaza doua centre medicale private care asigura GRATUIT urmarirea pacientilor cu diabet, furnizarea retetelor de antidiabetice orale, insulina, si tot ce presupune urmarirea pacientului cu diabet. Unul din aceste centre este Centrul Medical Asteco Gheorgheni, de pe strada Brancusi (fost Gheorgheni, linia autobuzului 32).


Centrul de Diabet Asteco din Cluj-Napoca are deja in urmarire cateva sute de pacienti din toate cartierele Clujului, si lista este, deschisa si pentru noi pacienti. Adresarea se face cu trimitere de la medicul de familie, si dovada de asigurat sau cupon de pensie. Atentie! Doar persoanele asigurate si pensionarii beneficiaza de ingrijire GRATUITA, in conditiile contractului cu Casa de Asigurari.

Cabinetul de diabet Asteco are orar atat dimineata, cat si dupa-amiaza, in zilele de luni, marti si miercuri.

Cabinet diabet: Dr. Adrian Copcea, medic specialist Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice. > > > aflati mai multe detalii > > >

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...